27. apr 2007

Tõnismäel läks kõik väga hästi!

Jah, oli kole vaadata kui asju lõhutakse. Oli. Aga mis siis. Need on ainult asjad. Kindlustusmakseid ongi selleks makstud, et kui aeg käes, siis saab tagasi. Isegi kui ei saa - see on väike kulu, mis tuli maksta selle eest, et saaks ilmselgeks see, mida targemad niigi teadsid: pätid on pätid on pätid. Ja kogemata etendasid Eesti "vabastajad" ajalooliste sündmuste nihestatud rekonsturktsiooni. Esiisade veri lõi välja. Ja seda oli ütlemata meeldiv vaadata.

Ma pole päris kindel, kas politsei ja vastne siseminister suutsid teadlikult selle olukorra välja mängida ning kangelaslikult kannatavad nüüd nöökimisi, et kuidas nad said öelda "olukord on kontrolli all". Pigem kahtlustan, et see lihtsalt juhtus neil nii.

Aga 12 punkti, kui riiklikud huvid seati kõrgemaks isiklikust särgiesisest ja lasti tibladel lõksu joosta! Anti võimalus ennast näidata ning harimatud ja kasimatud idikad seda ka kasutasid. Vabandust, mul ei ole mingit halemeelsust, nende propagandast komposteeritud ajude pärast. Keegi ei käse loll olla.

Seega, nüüd pole meil olukorda, kus teised riigid vaataks kuidas vene teismelised mentide käest tappa saavad ja veri lendab ning õrnahingelised välismaa poliitikud tunneks neile kaasa. Ei. Meil on hoopis olukord, kus iga tervemõistuslik inimene näeb, et pätid on pätid ja küsimus pole mingis pronkspuuslikus. Nendele lammutajatele ei tunne kaasa mitte keegi.

Seega, sitsigu see Andrus-20'000-Ansip rahulikult edasi peaministri toolil. Tema erakonnakaaslasest välisminister kasutagu aga võimalust ja näidaku maailmale milliste lambapeadega tuleb Eesti riigil kannatlikult ja tsiviliseeritult käituda.

P.S. Ootaks, et keegi teeks nüüd saidi, kus oleks need vargad ja laamendajad samamoodi piltidega ja nimedega sees nagu need rumalad kassipiinajad. Materjali on lademetes. Ole ainult mees ja kogu kokku ning naeluta kaabakad igaveseks häbiposti. Nad on selle kuhjaga ära teeninud.

Kommentaare ei ole: