30. apr 2007

Mingit kahte Eestit ei sündinud!

Või et nüüd olevat kaks Eestit. Ja et miski pole enam nii nagu varem. Ja et röövlid lähevad nüüd põranda alla. Ja et miljardid integratsioonirahasid on lörri läinud. Ja et enam kunagi ei saa Tallinnas tunda ennast turvaliselt. Jne. Jne. Jne.

Ei ole vaja hakata linkima, igaüks on selliseid lauseid ja muud analoogilist kuulnud juba mitu päeva. Reeglina tulevad need vana Savipaksu enda või Keskerakonna muude tentsikute-kaasajooksikute-pugejate suust.

Vale!

Sama reeturlik ja riigivastane jutt nagu Savisaare muud seisukohad ja seisukohatused möödunud päevadel.

Eesti on tugevam kui kunagi varem. Politsei on näidanud, et suudab korra majja lüüa paari kolme tunniga, isegi kui sajad röövlid korraga üritavad kesklinnas kuritegusid toime panna. Valitsus on näidanud oma põhimõttekindlust. Teised riigid on olukorrast kenasti aru saanud ja Eestit toetanud.

Mis kõige olulisem - perssekukkunud integratsiooniprogrammid ja riigivastasteks kasvanud vene pubekad - on ilmekalt esile kerkinud ning nüüd saab hakata ja on põhjust hakata intensiivselt probleemi likvideerima.

Haigus on välja löönud, peiteperiood on lõppenud, diagnoos on ilmne ja ühene! Saab lõpetada profülaktika nimel villaste sokkide kandmise ja tee joomise, mis kuhugi ei ole viinud, sest ajutine kihelus organismis ei ole kerge külmetus vaid kahepoolne kopsupõletik. Raske, aga ravitav, kui sellest on aru saadud. Muidu oleks võinud tõesti raskete tüsistuste või surmaga lõppeda.

See, kui Kopli pätid lähevad tagasi kohalikest keldrikauplustest õlut ja tampoone näppama, pole midagi uut. Mingit teist Eestit ja põrandaalust liikumist ei sündinud. Olukord läks lihtsalt vanadesse rööbastesse, kuid nüüd me vähemalt teame millistesse.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hall mass võib oma riigile ise suurt kahju teha. Suurimad vaenlased ollakse endile ise. Ajukääbiklus ruulib üle Eesti. Lennart Meri endise KGBlasena (see on tõestatud) kõlbab, Savisaar Rahvarinde isana mitte.


On aegu, mil rahvas vajab oinast, kelle peale panna oma patt. Ikka on Suur Edgar inimesi selles plaanis aidanud - paljalt oma lunastava olemasoluga.

Vanasti jooksis oinas kõrbe ega naasnud enam kunagi, Edgar aga on alati käepärast olenemata sellest, kas tahvad oma hinge kergendada ultraliberaalid või marurahvuslased. Edgar kõlbab omavahel verivaenlastelegi.

Kas pole aukartustäratav universaalsus! Ilma temata peaks küll üksteisel hakkama silmi peast kratsima - aga Tema, Valude Mees, võtab kõik enda peale, et meil oleks Igavene Elu.

Nii et pange aga pihta, poiskad - koguge Eesti peale vähemalt kümme miljonit allkirja, et saaks Edgar-poiss lõpuks Taeva ära minna - Isa paremale käele.

Tõsi, nüüd on venelased hoopis Ansipis oma oina avastanud. Putin isiklikult toimetab ristilöömist.

Nii et Jumal ja Röövel kõrvuti. Üks röövis justkui Sakala, teine
Tõnismäe. Ja pole veel teada, kumb kuhu läheb.