23. apr 2007

Millest I&I kirjutada ei taha

On tegemist olnud. Pilte riputan, kui masinast välja võtan.

Piinlik, aga blog.tr.ee's käib ikka vana trall. Hea meel on, et blogijate eneseragulatsioon siiski annab märke. Kuigi uut saasta tuleb liiga palju, et seda kõike läbi lugeda, siis võõrkeelsed postitused tõmbasid tähelepanu ja lihtsalt kaks näidet aususeetalonide valikulisest maailmapildist.

"As you know, she is a very powerful woman, a chief editor of Kroonika, one of the most successful publications of Schibsted ASA. She started a violent slander campaign against Inno, using all the other publications of Schibsted ASA." Nii kirjutab Irjake.

Tuletame siis talle ja ka teistele meelde, et Inno seksihullu kuulsus sai alguse ikka tema enda initsiatiivist, kus ta ise läks "Schibsted ASA" (irw) väljaandesse Postimees ja palus avaldada lugulaulu sellest kuidas ta keppi teeb. Sellele järgnesid vastukajad. See on koht kus karjuda "ise tegi, ise tegi!" Aga siis kukuks ju kogu uhke vandenõuteooria ajakirjanike ringkaitsest ja suurkorporatsioonide ruulimisest ja Kadastiku ülivõimetest kokku.

Noh, olgu üks tsitaat veel välja toodud: "And of course it was BNS that published information about Inno Tähismaa´s lawsuit against Schibsted ASA (sueing Schibsted ASA for 2 millions). All the other newspapers & magazines kept quiet, hush-hush."
Lihtsalt see lugu kargas guuglist esimesenagi välja, kui otsisin ülal viidatud artikli linki - Postimees: Inno Tähismaa nõuab ajalehtedelt valurahaks miljoneid. Vot sulle hush-hush.

Ja nüüd kõik kirjatsurad - ruttu treima artikleid sellest milline minister on kellega Ingridi jutu järgi keppinud! Kui seda kohe ei tee, on see järjekordne tõestus ringkaitsest ja vandenõust! Mis krdi allikate usaldusväärsus ja uudiskünnis! Põrgu see ajakirjandusteooria! Uued ajad on saabunud ja teha tuleb nii nagu guru ütleb - muidu paneb teid kõik ükshaaval "laulu sisse"!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pane mind laulu sisse Irja
Pane mind laulu sisse Inno
Ma tahan ka laulu sisse
Ma tahan väga laulu sisse
Pane mind laulu sisse Irja
Pane mind laulu sisse Inno

Inno ütles ...

Ma ei läinud mingisse väljaandesse. ma kirjutasin oma arvamuse Mikko ja Oviiri kirjutiste kohta, mis räigelt mehi ründsid. Saatsin selle meiliga Muulile ja ta võttis selle rõõmuga vastu. Ütles, et sigalahe tekst! Pärast seda ärkasid augustiinlased nagu Kadastik ja muud, ning kõiksugused Mariachid ja ma ei tea kes veel, anonüümsed tõllarattad, kel keel kogu aeg sitane.

Anonüümne ütles ...

Oh, Innokene vaeseke, kahju sust tõesti. Asjad tõenäoliselt lähvad nii et, sa jääd kohtu hammasrataste vahele ja ei saa kedagi huvitama su nutt ja hala. Tähelepanu hääbub, raha sulle välja ei mõisteta ja ongi puuks. Kahju, tõesti kahju.

Irja ütles ...

Tõenäoliselt läheb siiski nii, nagu meile juba justiitsministeeriumist öeldi: aeg ajakirjandusele koht kätte näidata.