28. apr 2007

Kamaania, päti pilt, reetur-linnapea

1. Uskumatu, aga lausa va Postimees ise on alustanud kampaaniat pättide häbiposti naelutamiseks. Head mõtted muidugi sünnivadki mitmes kohas korraga ja eile juba nägin üht Hot.ee's asuvat saiti, kus samuti pättide pilte oli hakatud koguma.

Aga El Mariachi jõudis neistki pea ööpäeva ette. :)

2. Samamoodi on õnnestunud sattuda trendi alguspunkti seoses selle pildi esile upitamisega. ÄPO tõmbab paralleele Sõrmuste Isanda Gollumiga ja ka PM on selle pildi kampaanialehel esile toonud.

3. Samamoodi võib rahul olla sellega, et Savisaare käitumisele sai korduvalt tähelepanu juhitud ning me pole ainukeseks jäänud. Seda trummi tuleb nüüd taguda ja näidata ja meenutada ka edaspidi, kuidas Tallinna linnapea käitus. Äraandja! Reetur! Pättide kaitsja ja õigustaja!

Tule taevas appi! Ta võrdles Eesti iseseisvuse nimel kunagi Venemaal meelt avaldanud sadu tuhandeid venelasi nende pättidega, kes lõhkusid kauplusi ning varastasid viina ja hilpe!

"Mõned ehk veel mäletavad 900 000 inimesega meeleavaldusi Baltimaade toetuseks Moskvas ja Peterburis. Siis lasid vene inimesed ennast peksta selle eest, et nad toetasid eestlasi, lätlasi ja leedulasi. Mille eest neid täna pekstakse?"

Oi, kuidas vanapaks tahab valetada ja mitte aru saada, et need kaks seltskonda ei kattu. Rõve reetur.

P.S. Selle Savisaare-provokaatori postituse võtsin maha, sest hommikul selge peaga sain aru, et blog.tr.ee loopis öösel juba vanu Ligi postitusi vasakusse tulpa ja see kohtuotsus oli juba varem tulnud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See hügieenisidemeid pätsanud poisi pilt on niivõrd võimsa ja intensiivse sõnumiga, et võiksid sellega teenida tuhandeid, kui mitte veel enam.
Ja kõikvõimalikud portreekonkursid paneks see kah kinni.

Heh, oli see ikka sinu pilt, äkki sain valesti aru? :-)

El Mariachi ütles ...

Ohei, tegin screenshoti, aga ei mäleta kas PMi või ÄP saidilt.

Pigem PM, sest pärast imestasin et ÄPs on sama väljalõige originaalfailist - et kas on nad siit selle võtnud.

Mina oma ihu tibladele peksmiseks ei vii. Las see jääda proffidele.