2. mai 2007

tuvasta.seetädi.ee

Vaatasin eile õhtul AK-d ja ühel hetkel torkas silma tuttav nägu. Lugu rääkis Moskvas 1. mai tähistamisest. Jääb mulje, et kuskil püünel on kõrvuti kaks veterani. Vanamees ja mutt. (Kes tahab, leiab selle paarisekundilise hetke 1. mai AK salvestusest, ajakood 6:32-6:34.)

Samasugune mutt on khmm... väljendusrikkalt osalenud sageli ka Tõnismäe sündmustel.

Pressifotost võib tema pilte kiirel otsingul leida 2002. aasta maist, 2005. aasta maist ja 2005. aasta septembrist. Justkui oleks meeles ka mingid kaadrid, kus ta akordioniga etleb.

Kuna ETVst jääb mulje, et tädi ei ole lihtsalt rahvamassis, vaid pigem väljanäitusel, siis tekib seda enam küsimus, et kus on kurva kodu?

Kas lisaks mujalt Eestist penskarite Tallinnasse saatmisele tegeleb Venemaa ka Moskva penskarite Eestisse saatmissega ja see tädi on Tõnismäel komandeeringus käinud?

Või on tegu Eestis elava tädiga, kes on võtnud jalad selga ja sõitnud 1. maid Moskvasse tähistama ja saanud juhuslikult sellise soliidse positsiooni, kus uhkelt seista? See tähendaks, et tädi on otsustanud Moskvasse sõita praegusel kuumal ajal, kus tema atsakus oleks kindlasti Tallinnas rakendust leidnud? Hmm... kahtlane.

ETV kaader:
Pildid Pressifotost:


Kommentaare ei ole: