22. mai 2007

Mähkmepede ja FHM-i friik Mihkels

Seat Altea XL aitab noorusega hüvasti jätta 21.05.2007 Margus Mihkels

Lugu kokku - 5300 tähemärki.
Esimest korda räägitakse autost peale 2800 tähemärgi lugemist.

Sealt edasi on statistika tegemine keeruline. Kas näiteks selles lõigus räägitakse autost või tegelikult ei räägita:
"Kindlasti on lennukas kerekuju üks Altea XLi trumpe, sest keegi ei taha ju, et tema auto kuulutaks kõigile, et selle roolis istub gaasivalude, tulevate hammaste või lihtsalt jonni pärast nutva lapse pärast kuus ööd sama hästi kui magamata mees, kes sõidab mähkmete odavale väljamüügile. "

Kogu oopuse läbimisel jääb küsimuseks, mis värk sellel Mihkelsil FHM-i ja mähkmetega on.

FHM-i mainitakse 4x. Mähkmeid 5x.

Eriti diip mähkmelõik on aga ka see:
"Eriti vinged on muidugi Seati moodsad diiselmootorid, sest need suudavad Altea XLi väga kiiresti edasi liigutada; töötavad samas nii vaikselt, et autos magav laps üles ei ärka, ja võtavad nii vähe kütust, et mähkmete ostmiseks ei pea laenu võtma."

Diagnoosi sellele mehele, palun :S

"Sest kui lapsele peaks tagumikule vill tekkima, kui piim on välja tulles juba liiga veidrat värvi (nagu see enamasti on) või kodus lõppevad mähkmed, peab noor isa ju kriisiolukorra operatiivselt lahendama. Ta peab hüppama autorooli ja kihutama apteeki, et tuua villivastast salvi, sõidutada kohale puiklev perearst või järjekordne mähkmemägi, millest hiljemalt nädala pärast midagi alles pole."

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ent ometi arvab vaevu keskharidusega tüüp - kui sedagi, aga vist ikka õhtukast sai tunnistuse kätte - endast väga palju. Tema on enda meelest superajakirjanik, muide. Ütleme nii, et vinniarmilise näo taga peitub väga suur ego. Ega igaüks ei suudaks tõesti selliseid autokülgi (sic!) kokku pusserdada.